Γιατί μια γυναίκα να αγαπά τον εαυτό της;

Η πιο σημαντική αγάπη είναι αυτή που δείχνουμε στον εαυτό μας χωρίς αυτό να μας κάνει εγωιστές  ή να είναι  κάτι  ναρκισσιστικό. Αντίθετα αν κάποιος μπορεί να αγαπήσει τον εαυτό  του τότε μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερη αγάπη σε άλλους. Αν σε έχεις καλά, αν σε φροντίζεις τότε μπορείς κάλλιστα να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες στιγμές της καθημερινότητας, είτε αν είσαι σύζυγος, είτε μητέρα είτε απλά μια εργαζόμενη γυναίκα.

Η γυναικεία ομορφιά στις μέρες μας αναβλύζει περισσότερο από την αυτοφροντίδα, από την τάση που υπάρχει να μάθουμε να προσέχουμε όχι μόνο την εξωτερική εμφάνιση αλλά και την υγεία μας: σωματική και ψυχική. Όσο περισσότερο προσέχεις τον εαυτό σου τόσο πιο όμορφη γίνεσαι.

Μια  γυναίκα πρέπει να αγαπά το σώμα της, όπως και να είναι αυτό, με τις καμπύλες και τις ατέλειες του. Να γυμνάζεται και να προσέχει τη διατροφή της, όχι μόνο για την εικόνα της αλλά και για το ψυχισμό της, κάτι που θα την κρατήσει ενεργή και γεμάτη ζωή.

Μια γυναίκα πρέπει πάντα να θέλει να αρέσει αρχικά στον εαυτό της. Δεν πρέπει να αφήνεσαι όσα χρόνια και αν περάσουν. Να περιποιείσαι το δέρμα σου και να εντάξεις στην καθημερινότητά σου κάποια βασικά προϊόντα  για να το καταφέρεις αυτό.  Για παράδειγμα είναι πλέον απαραίτητη μια ενυδατική κρέμα προσώπου όπως η CP Miracle cream, αφού ένα αφυδατωμένο δέρμα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όπως φλεγμονές και εξάρσεις ακμής.  Μην ξεχάσεις τον ορό, CP Miracle serum  που σε συνδυασμό με την κρέμα χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, προφυλάσσει και αποτοξινώνει το δέρμα από την ρύπανση της ατμόσφαιρας που εκτιθέμαστε καθημερινά. Κράτα το δέρμα σου ζωντανό, μην το ξεχνάς είναι η εικόνα σου.

Πολύ σημαντική περιοχή που ίσως να προδίδει την ηλικία είναι η περιοχή γύρω από τα μάτια. Σύμμαχος για τη διατήρηση της νεανικότητας της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια, για φωτεινό και λαμπερό βλέμμα είναι μια καλή κρέμα ματιών, όπως η CP Eye Glory cream. Η αίσθηση φροντίδας και αγάπης που θα δώσεις στο δέρμα και τον εαυτό σου είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις σε σένα. 

Μια γυναίκα θα πρέπει να προσέχει τις λεπτομέρειες γιατί αυτές κάνουν τη διαφορά. Καλοχτενισμένα και υγιή  μαλλιά προκαλούν πάντα μια θετική εντύπωση. Άλλωστε ένα ‘καλό’ μαλλί σου δίνει την ευκαιρία για πολλά και διαφορετικά χτενίσματα  για να μην βαριέσαι ποτέ και να αλλάζεις συνεχώς.  Επένδυσε και αφιέρωσε χρόνο στα μαλλιά σου, γιατί είναι το νοητό σου στέμμα που δεν αποχωρίζεσαι ποτέ. Χρησιμοποίησε λαδάκια για τα μαλλιά όπως  τα CP Hair Oil elixir, shine και lover που ενισχύουν, πυκνώνουν και αναζωογονούν όλους τους τύπους μαλλιών, δίνοντας τους μια λάμψη που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Μια σύγχρονη γυναίκα πρέπει να έχει χρόνο για τον εαυτό της, πάντα μπορείς να βρεις λίγα λεπτά για σένα. Να θυμάσαι πως η  ομορφιά δεν έχει να κάνει με τις ρυτίδες ή τις στρογγυλεμένες καμπύλες, η ομορφιά είναι συνδυασμός του «έξω» και του «μέσα», δηλ.  της εικόνας, του ψυχισμού και του αέρα που μία γυναίκα αποπνέει. Φροντίζω τον εαυτό μου, σημαίνει με σέβομαι, με εκτιμώ, με αγαπώ! Είναι προτεραιότητά μου, είναι καθήκον μου!

You might also enjoy