Free shipping on orders €100 and above within Cyprus and Greece. Free shipping on orders €100 and above within Cyprus and Greece. Free shipping on orders €100 and above within Cyprus and Greece. Free shipping on orders €100 and above within Cyprus and Greece. Free shipping on orders €100 and above within Cyprus and Greece. Free shipping on orders €100 and above within Cyprus and Greece. Free shipping on orders €100 and above within Cyprus and Greece.

Ποια είναι τα beauty trends που θα κυριαρχήσουν το 2022;

Το 2022 επιτέλους ήρθε και όλοι ελπίζουμε να είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς από το 2021 που μας πέρασε! Καλή χρονιά, λοιπόν, αγαπημένοι μας και χρόνια πολλά! Σήμερα θα δούμε μαζί όλα τα skincare trends που μας επιφυλάσσει η νέα χρονιά, σύμφωνα με τους beauty experts. Τάσεις στην περιποίηση της επιδερμίδας, που το 2022 θα βρίσκονται στο προσκήνιο πιο έντονα από ποτέ και που αξίζει να τις δοκιμάσουμε.

  1. Less is more..!

To skinimalism σου λέει κάτι;  Αν όχι, να σου πούμε ότι είναι ένα beauty trend που κυριάρχησε το 2021 και αναμένεται να συνεχιστεί ακόμα περισσότερο το 2022. Μια τάση, που όπως υπολογίζουν οι ειδικοί, ήρθε για να μείνει. Φαίνεται ότι η συγκεκριμένη τάση γεννήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όταν οι γυναίκες άρχισαν να παρατηρούν βελτιώσεις στο δέρμα τους, λόγω του ότι είχαν σταματήσει να μακιγιάρονται επί καθημερινής βάσεως. Έτσι το skinimalism, προτείνει στις γυναίκες να χρησιμοποιούν όσο πιο λίγα προϊόντα μακιγιάζ γίνεται, ούτως ώστε να αναδειχθεί η φυσική τους ομορφιά. Το μυστικό εδώ είναι πως θα πρέπει να φορέσουμε ελάχιστα προϊόντα και να αποφύγουμε τις υπερβολές, χωρίς να επιβαρύνουμε το δέρμα μας. 

  • Πώς να εξασκηθώ στο skinimalism; 

Tο κλειδί για την επιτυχία του skinimalism, είναι η σωστή προετοιμασία και η καλή ενυδάτωση της επιδερμίδας μας. Δηλαδή, καθαρισμός και ενυδάτωση προσώπου κάθε πρωί και διπλός καθαρισμός και ενυδάτωση προσώπου κάθε βράδυ, ελαφρύ μακιγιάζ και φυσικά υγιεινή διατροφή, αλλά και άφθονες ποσότητες νερού καθημερινά! 

  1. Το Body Care δεν ήταν ποτέ πιο επίκαιρο

Εν καιρώ πανδημίας, για το λόγο του ότι ο κόσμος είχε κλειστεί στα σπίτια του λόγω των πολλαπλών lockdown, η ζήτηση στις κατηγορίες προϊόντων περιποίησης σώματος, όπως αφρόλουτρα, αποσμητικά, κρέμες σώματος, προϊόντα περιποίησης ποδιών, χεριών και προϊόντα μασάζ, είχε αυξηθεί σημαντικά, ιδίως το 2021 σε σύγκριση με το 2020, ενώ αναμένεται να σημειώσει περεταίρω άνοδο μέσα στα επόμενα χρόνια. Φαίνεται ότι οι καταναλωτές αποκτούν όλο και μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία των προϊόντων ενυδάτωσης και περιποίησης του δέρματος. Αυτό, σύμφωνα με τις προβλέψεις των beauty experts, θα συνεχιστεί και το 2022. Άρα ούτε και φέτος δεν πρέπει να ξεχνάμε την απολέπιση και την ενυδάτωση του σώματός μας. Από την κορυφή ως τα νύχια! Οπότε… Πες «ναι» σε body scrubs και κρέμες σώματος. Αν βρίσκεσαι στην αναζήτηση κάποιου προϊόντος μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην πρόσφατη κατηγορία μας “The Body Care Line” που περιλαμβάνει το The Exfoliating Body Gel που είναι απολεπιστικό τζελ σώματος που βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος, ανοίγοντας τους φραγμένους πόρους και αφήνοντας το δέρμα λείο, ανανεωμένο και λαμπερό. Επίσης, περιλαμβάνει το The Firming Body Oil που κλειδώνει την ενυδάτωση στο δέρμα, ενθαρρύνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στην αποκατάσταση της ελαστικότητάς του. 

  1. Clean beauty για έναν «καθαρό» πλανήτη 

Το συγκεκριμένο trend εντάσσεται ουσιαστικά σε ένα πολύ μεγαλύτερο κεφάλαιο της βιομηχανίας της ομορφιάς που λέγεται clean beauty. Πλέον η ρουτίνα ομορφιάς δεν αποσκοπεί μόνο στη δική μας φροντίδα, αλλά και στη φροντίδα του πλανήτη. Οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να γίνονται ολοένα και περισσότερο συνειδητοποιημένοι και ευαισθητοποιημένοι καταναλωτές, ενώ οι περισσότεροι ψάχνουν να βρουν βιώσιμες λύσεις. Συγκεκριμένα η πανδημία του COVID-19 άλλαξε τις αγοραστικές συνήθειες των καταναλωτών. Όπως προκύπτει από τα ευρήματα έρευνας της Accenture, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 3.000 καταναλωτές από 15 χώρες και πέντε ηπείρους, οι καταναλωτές έχουν ήδη αρχίσει να αλλάζουν τις αγοραστικές τους συνήθειες. Πιο συγκεκριμένα το 45% των καταναλωτών είπε ότι επιλέγουν να κάνουν πιο βιώσιμες (φιλικές προς το περιβάλλον) επιλογές στα ψώνια τους και πιθανότατα θα συνεχίσουν να το κάνουν και μελλοντικά.

  • Μήπως σκέφτεσαι να κάνεις κι εσύ στροφή στη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον, βιώσιμων προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας;

Σ’ αυτό το σημείο θέλουμε να σε ενημερώσουμε ότι μέσα στα πλαίσια της Εταιρικής Περιβαλλοντικής Ευθύνης και με οδηγό τις αξίες μας, ως εταιρία σχεδιάσαμε τη γκάμα των προϊόντων μας με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και κατά των δοκιμών στα ζώα. Δημιουργήσαμε συνθέσεις τα συστατικά των οποίων αφομοιώνονται από το περιβάλλον, χωρίς σιλικόνες, συνθετικά χημικά και άλλα παράγωγά τους. Επιπλέον, οι συσκευασίες των προϊόντων μας προέρχονται από υλικά ανακυκλώσιμα και φιλικά για τον πλανήτη μας, με το μικρότερο δυνατό βάρος και όγκο. Για παράδειγμα πολλά από τα προϊόντα μας έρχονται σε γυάλινο βαζάκι, που όπως ξέρετε το γυαλί είναι 100% ανακυκλώσιμο υλικό. 

  1. Τα φυσικά καλλυντικά σε διαρκή άνοδο 

Τα φυσικά προϊόντα ομορφιάς φαίνεται να κερδίζουν συνεχώς έδαφος, αφού πολλοί είναι οι καταναλωτές που έχουν αρχίσει να ερευνούν περισσότερο τα συστατικά που περιέχονται στα εκάστοτε καλλυντικά και γενικότερα στα προϊόντα περιποίησης. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι καταναλωτές, γυναίκες ως επί το πλείστον, δείχνουν να απαρνούνται σταδιακά τα χημικά καλλυντικά και στρέφονται σε πιο φυσικές εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες αποτελούν μία νέα πραγματικότητα. Είναι αλήθεια, έχουμε περάσει σε μία εποχή που το φυσικό, το ηθικό, το cruelty-free, το non-toxic, το vegan, το οργανικό αλλά και το ανακυκλώσιμο, γίνονται για πολλούς βασικά κριτήρια επιλογής για την αγορά καλλυντικών. Μελέτη, την οποία πραγματοποίησε το Πανεπιστημίο Αθηνών ALARM, σε συνεργασία με το Κέντρο Αειφορίας CSE, έδειξε ότι ένα ποσοστό της τάξης του 30,2% αγοράζει φυτικά καλλυντικά. 

  • Εσύ γνωρίζεις ότι το CP HERBALIST δημιουργεί αποτελεσματικά και καινοτόμα προϊόντα που καλύπτει όλα αυτά τα κριτήρια; 

Με γνώμονα τις παραπάνω αρχές, τις γνώσεις και τnν τεxνογνωσία μας φροντίζουμε να αξιοποιούμε τα xαρίσματα της φύσης και όλες τις ευεργετικές ιδιότητες των φυσικών συστατικών, ούτως ώστε να σχεδιάζουμε, να δοκιμάζουμε και να αναπτύσσουμε φόρμουλες ικανές να προσφέρουν τα μέγιστα αποτελέσματα στην επιδερμίδα, διαφυλάσσοντας πρώτα απ’ όλα τnν ακεραιότητα του δέρματος. 

Ποιο απ΄ όλα αυτά τα trends σου φάνηκε πιο ενδιαφέρον; Και αν ήδη εφαρμόζεις κάποιο από αυτά θα χαρούμε πολύ να το μοιραστείς μαζί μας.

You might also enjoy