Τα αδέλφια Πουλλή μας συστήνονται !

Η οικογένεια Πουλλή ενώνει τις δυνάμεις της για να χαρίσει ένα μοναδικό δώρο σε δύο υπερτυχερούς! Πρίν όμως δoύμε αναλυτικά τα δώρα, ας πάμε να μάθουμε καλύτερα τα τρία από τα τέσσερα αδέλφια. 

Χειροπράκτης, Δρ. Νίκος Πουλλής

Ο μεγαλύτερος από τα αδέλφια είναι ο Δρ. Νίκος ο οποίος είναι Χειροπράκτης και είναι ο ιδιοκτήτης του The Chiropractic Center στη Λεμεσό της Κύπρου μας. Ο Δρ. Νίκος Πουλλής έκανε τις σπουδές του σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια για χειροπρακτική του Ηνωμένου Βασιλείου και έπειτα εργάστηκε σε διάφορα κέντρα χειροπρακτικής στην Αγγλία. Προτού ανοίξει το The Chiropractic Center, o Δρ. Νίκος είχε συνεργαστεί με κορυφαίους αθλητές και ομάδες της Αγγλίας καθώς επίσης και με φτασμένους καλλιτέχνες όπως ο Justin Bieber. Αυτό το διάστημα συνεργάζεται με ποδηλατικές και ποδοσφαιρικές ομάδες παγκοσμίου φήμης. 

Τον Νίκο μπορείτε να τον βρείτε στο χειροπρακτικό του κέντρο στη Λεμεσό το οποίο βρίσκεται: Arch. Makarios III 32, 4003, Floor 1.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού παρακαλώ κάντε κλικ εδώ

Για να δείτε το instagram του χειροπρακτικού κέντρου κάντε κλικ εδώ

Life Coach, Μιχάλης Πουλλής

Ο Life Coach Μιχάλης Πουλλής ξεκίνησε την πορεία του ως ποδίατρος σε πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου. Παρ’όλα αυτά η ζωή τον οδήγησε σε διαφορετικά μονοπάτια. Ο Μιχάλης ταξίδεψε σε χώρες όπως η Αμερική, η Αυστραλία και η Αγγλία, μαθήτευσε με τους πιο καταξιωμένους Life Coaches παγκοσμίως όπως τον Tony Robbins και αυτή τη στιγμή διδάσκει ο ίδιος έχοντας εξασφαλίσει το certication του Life Coaching. Τα τελευταία χρόνια έλαβε μέρος σε διάφορες διαλέξεις ως ομιλητής όπως για παράδειγμα σε σεμινάρια του Οργανισμού Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου και στο Reflect Festival της Κύπρου μας. Αυτό το διάστημα πραγματοποιεί ιδιωτικές συνεδρίες καθώς επίσης και ομαδικές Life Coaching συνεδρίες που μπορείτε να δείτε εδώ.  

Με τον Μιχάλη μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της ιστοσελίδας του https://michaliszp.com/ ή και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στo instagram εδώ

Βοτανολόγος, Χρυσταλλένα Πουλλή

Η Χρυσταλλένα Πουλλή είναι η ιδιοκτήτρια και Βοτανολόγος του brand CP Herbalist. Η αγάπη της για τη φύση την οδήγησε στην Αγγλία το 2013 όπου ξεκίνησε τις σπουδές της στον τομέα της Βοτανολογίας. Αφότου αποφοίτησε, εργάστηκε σε διάφορες εναλλακτικές κλινικές του Λονδίνου όπου και παρατήρησε πως οι περισσότεροι ασθενείς αναζητούσαν εναλλακτικές μεθόδους για να επιλύσουν ό,τι τους απασχολούσε και να νιώσουν καλύτερα. Έκτοτε «γεννήθηκε» η ιδέα για τη δημιουργία του CP Herbalist. Το CP Herbalist αποτελείται από μια μεγάλη γκάμα φυτικών και φυσικών προϊόντων για το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά.

Η οικογένεια Πουλλή ενώνει τις δυνάμεις της για να χαρίσει ένα μοναδικό δώρο σε 2 υπερτυχερούς! 

  • Ο Life Coach Μιχάλης Πουλλής προσφέρει συνεδρίες αξίας €200 στον πρώτο νικητή και  €100 στον 2ο νικητή.
  • Ο χειροπράκτης Νίκος Πουλλής προσφέρει θεραπείες αξίας  €260 στον πρώτο νικητή και  €180 στον 2ο νικητή. 
  • Η Χρυσταλλένα Πουλλή και το CP Herbalist προσφέρουν δωροκουπόνι αξίας  €200 στον πρώτο νικητή και  €100 στο 2ο νικητή . 

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι:

    1. Follow στο Instagram: @cpherbalist

    2. Follow στο Instagram: @mpmastermind

    3. Follow στο Instagram: @cypruschiropractic

    4.Like στο βίντεο του διαγωνισμού στο Instagram εδω

    5.Tag 2 φίλους στο βίντεο στο Instagram εδώ

(Κάθε σχόλιο ισοδυναμεί με 1 συμμετοχή οπότε όσα περισσότερα σχόλια, τόσες περισσότερες οι πιθανότητες να κερδίσετε) 

**Η κλήρωση θα γίνει με τη χρήση εφαρμογής στις 23/08. 

**Ο νικητής θα πρέπει να ακολουθήσει όλα τα πιο πάνω βήματα. 

Καλή επιτυχία σε όλους!

You might also enjoy